Sabtu, 21 Julai 2007

Maaf dari Paknujum.

Kepada pelayar-pelayar blog ini pak nujum minta maaf kerana tak dapat update blog - terutama siri menjahanamkan utusan - kerana komputer pak nujum rosak maka terpaksalah pak nujum beli komputer baru nak update blog ini, kepada semua terus melayar blog ini tetapi dalam ruangan comment paknujum dah letak syarat baru - jangan marah

4 ulasan:

anu berkata...

pak nujum,

terima kasihlah kerana bersihkan segala mcm komen yang tak ada kena mengena tu.

sapa punya kerja ni hah....

Tanpa Nama berkata...

pak nujum,

kenapa tak update komen2. mesti dah ramaiyang hantar tetapi kenapa tak siarkan?

Tanpa Nama berkata...

hidup pak nujum! tapi pak nujum kasi la clue sikit, nak gebu macam sapa kalau nak suruh KP tengok kita?

great_whore_of_china berkata...

mamak tu dah buat kejutan lagi.dia humban ketua meja ekon ke meja luar negara.

siapa penggantinya? tunggu, jangan terkejut.satu lagi kejutan bakal berlaku???.